Αρχική Σελίδα

Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Εμείς εμπορική Co. εξοπλισμού Guangzhou ECO, ΕΠΕ, το οποίο είναι μια γνωστές έρευνα εξοπλισμού υπεραγορών και μια ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και παρέχει τη one-step λύση υπεραγορών. ECO είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές του μετρητή ελέγχων, του ραφιού υπεραγορών, του ξύλινου ραφιού επίδειξης, του ραφιού αποθήκευσης, του καροτσακιού αγορών, του καλαθιού αγορών και άλλων λιανικών εξοπλισμών.

 

 

Έχουμε προωθήσει τις εγκαταστάσεις και την επαγγελματική εργασία, όπως, αυτόματες τέμνουσες μηχανές, η προηγμένη τεχνική κατασκευής, CNC η μηχανή & η κάμπτοντας μηχανή από το εξωτερικό. Ο σκοπός ECO είναι «ποιότητα πρώτα, paramountcy υπηρεσιών».

 

 

Στοχεύουμε στη μείωση του κόστους, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να παρέχουμε το ανώτερος-ποιοτικό προϊόν, που καλύπτει τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Η ομάδα μας παίρνει την καινοτομία και την ακεραιότητα ως κώδικα δεοντολογίας και καθιερώνει μια καλή διαλογική σχέση με τους πελάτες.

 

 

Επειδή η εστίαση, είμαστε επαγγελματικότεροι. Είναι συνεπές μας ακολουθεί που παρέχει καλύτερο τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και η καλύτερη υπηρεσία για κάθε πελάτες. ECO μπορεί να σας εξασφαλίσει πρώτης τάξεως υπηρεσία, διαχείριση και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

  

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Δεδομένου ότι περισσότερο από 10 έτη εξάγουν την εμπειρία, καθιερωμένος το 2002, η εμπορική Co. εξοπλισμού Guangzhou ECO, ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματική σύγχρονη σχέδιο, μια κατασκευή, και πωλήσεις επιχειρηματικής ενσωμάτωσης, εξειδικευμένες στο μετρητή ελέγχων υπεραγορών, το καλάθι αγορών, το καροτσάκι αγορών, το ράφι υπεραγορών, το ράφι αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων, τα προϊόντα ανοξείδωτου, και άλλο λιανικό εξοπλισμό, κ.λπ.

 

Είμαστε σε θέση να κάνουμε τις διαταγές σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σχέδια του πελάτη μας, ο cOem & οι διαταγές ODM χαιρετίζονται θερμά. Η πεπειραμένη ομάδα και οι εξειδικευμένοι εργάτες Ε&Α μας θα έδιναν γρήγορος και ακριβής ανατροφοδοτούν, ο οποίος θα μπορούσαν να σας παρέχουν οι καλύτερες υποστηρίξεις σε οποιαδήποτε αρχικά σχέδια.

 

 

 

 

Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Οικολογικό

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις